Események

SUMMER SALE -20% a Plante.-nál

2022. augusztus 23-tól augusztus 31-ig a boltban és online is!

Nem írunk kisregényt, csak a lényeget: arra gondoltuk, hogy egy nyárbúcsúztató akcióval dobjuk fel az augusztus végi napokat. Gyere, ha a nyaralás alatt elfáradtak a növényeid, ha már régóta kiszemeltél valamit, de még nem vitted haza, gyere ha „zölden” kezdenéd az új tanévet, ha költözöl, ha ajándékot keresel, vagy magadat lepnéd meg, gyere, ha régen láttál minket, vagy ha épp útba esünk, vagy kifejezetten messzebbről érkezel….  Augusztus 31-ig 20 % kedvezményt adunk minden növényre, kaspóra és kiegészítőre a boltban és online is. EXTRA: 100.000 Ft feletti vásárlás esetén egy kézzel készült, Plante. kaspót adunk ajándékba.

Nézd meg a webshopot vagy gyere el a Plante.-ba.

Címünk: 1075 Budapest, Madách Imre út 8., nyitvatartás H-P 12-19, Sz-V 10-17 óra.

Figyelem! Az akció a workshopokra, az előrendelésekre és az előfizetésekre nem vonatkozik, illetve más kedvezményekkel nem vonható össze.

 

———-

SUMMER SALE -20% at Plante

from August 23 to August 31, 2022 in store and online!

We’re not writing a novel, just the gist: we thought we’d spice up the days at the end of August with a summer farewell sale. Visit us if your plants are holiday-tired, if you’re keen on something for a long time but haven’t brought it home yet, come if you’d like to start the new school year more greener, or if you’re moving, drop by if you’re looking for a gift, even if you’d like to surprise yourself, and say hi if you haven’t seen us for a while, no problem, you’re on the road, or if you’re travelling a lot to visit us…. Until August 31st, we’re offering a 20% discount on all plants, pots and accessories in the store and online. EXTRA: If you spent more than HUF 100,000, we give you a handmade design pot, as an exclusive gift.

Check out the webshop or visit the shop. Plante. 1075 Budapest, Madách Imre út 8, opening hours Mon-Fri 12-7pm, Sat-Sun 10am-5pm.

Attention! The promotion does not apply to workshops, pre-orders and subscriptions, and cannot be combined with other discounts.

I'm a plant lover!

Subscribe to our newsletter, and get 10 % off your first order. Be informed about Plante. news, plant sales and seasonal infos.

.

Search

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!