Events

Special events, exclusive sales, seasonal markets, local growers’ days – periodocally available flowers and plants

Happy Women’s Day! // Plante. nőnapi virágvásár

2024. március 8. péntek

Previous events

2024. február 14. és 17-18.
Téli leárazás január 22-ig a boltban és online is!
Születésnapi akció, a boltban és a webshopon
Rendelj most online, és Anyák Napja hétvégéjén átveheted!
Hétvégi kedvezmény CSAK online
Friss tulipáncsokrok, virágzó cserepesek és mini növények a Plante.-tól 2023. február 11-14.
Hogy jól induljon az év: most 20 % kedvezményt adunk szinte mindenre a Plante. webshopjában és a boltban is!
2022. augusztus 23-tól augusztus 31-ig a boltban és online is!
Rendelj most online, és május utolsó hétvégéjén átveheted!
Rendelj most online, és Anyák Napja hétvégéjén átveheted!
Már alig vártuk, hogy idén is ültethessünk! Végre eljött a jó idő, és indulhat a kertészkedés – legyen az kiskert, balkon, erkély, udvar, gang vagy ablakpárkány!

Március 14-20.

Márciusban újjászületik a természet, és vele együtt eljön a szobanövények átültetésének ideje is!

2022. március 8. kedd

Bármelyik nap kiváló alkalom arra, hogy ünnepeljük az életünkben fontos szerepet játszó nőket és figyelmet fordítsunk a nemek közötti egyenjogúságra, de március 8-a, azaz a Nemzetközi Nőnap pont még egy konkrét ok rá! Egy csokor virággal kedveskedni ilyenkor igazán figyelmes és jóleső gesztus.
Ha február, akkor a hagyományokhoz hűen: PLANTE. tulipánvásár! Képzeljétek, összeszámoltuk, és immár hetedik éve szervezzük meg a ’MEET YOUR LOCAL FARMER’ szlogen égisze alatt a tulipánvásárjainkat, ahova a hazai, termelői tulipánok ezúttal is Kardos Alízék makói virágfarmjáról érkeznek majd.
Rendelj most, de legkésőbb november 22-ig, és vedd át advent első hétvégéjén

május 15. és 17. között

Ha végre piknikeznél a szabadban vagy a teraszon, ha feldobnád az otthonod friss virággal, ha meglepnéd magad vagy küldenél valakinek egy kis kedvességet, ha szülinapi ajándékot keresel, vagy csak úgy jobb kedvre derítenél valakit: rendelj egy csokor illatos peóniát és friss, kovászos bagettet!

április 23-26.

Az Anyák Napja idén kicsit más lesz, mint a többi. Ha te sem ugrasz át most szívesen vasárnapi ebédre az anyukádhoz, ha nem ölelheted meg őt, ha nem beszélgethettek személyesen, attól még az Anyák Napja nem marad el.

április 12 -13-14. este 8-ig

Manapság kevés dologra vágyunk jobban az otthonunkban, mint a kinti természetre, az illatos mezőkre, a zöld teraszokra, hiszen mindannyian otthon vagyunk, ha csak tehetjük. Talán te is így vagy ezzel… Ezért arra gondoltunk, hogy segítünk neked, ha kert nélküli „fűszerkertre” vágysz, vagy ha éppen a teraszon fognál ültetésbe.

április 1-2.

Úgy érezzük a sok hozzánk küldött jelzésből, hogy egy kis örömöt lopna az otthon töltött mindennapjaitokba pár csokor tulipán, hogy jól jönne egy kis tavaszt és egyúttal kinti természetet idéző látvány a nappaliba, az ebédlőbe, a home office-ba.

I'm a plant lover!

Subscribe to our newsletter, and get 10 % off your first order. Be informed about Plante. news, plant sales and seasonal infos.

.

Search

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!