Events

Special events, exclusive sales, seasonal markets, local growers’ days – periodocally available flowers and plants

Anyák Napi violavásár

Rendelj most online, és Anyák Napja hétvégéjén átveheted!

Previous events

Rendelj most online, és Anyák Napja hétvégéjén átveheted!
Hétvégi kedvezmény CSAK online
Friss tulipáncsokrok, virágzó cserepesek és mini növények a Plante.-tól 2023. február 11-14.
Hogy jól induljon az év: most 20 % kedvezményt adunk szinte mindenre a Plante. webshopjában és a boltban is!
2022. augusztus 23-tól augusztus 31-ig a boltban és online is!
Rendelj most online, és május utolsó hétvégéjén átveheted!
Rendelj most online, és Anyák Napja hétvégéjén átveheted!
Már alig vártuk, hogy idén is ültethessünk! Végre eljött a jó idő, és indulhat a kertészkedés – legyen az kiskert, balkon, erkély, udvar, gang vagy ablakpárkány!

Március 14-20.

Márciusban újjászületik a természet, és vele együtt eljön a szobanövények átültetésének ideje is!

2022. március 8. kedd

Bármelyik nap kiváló alkalom arra, hogy ünnepeljük az életünkben fontos szerepet játszó nőket és figyelmet fordítsunk a nemek közötti egyenjogúságra, de március 8-a, azaz a Nemzetközi Nőnap pont még egy konkrét ok rá! Egy csokor virággal kedveskedni ilyenkor igazán figyelmes és jóleső gesztus.
Ha február, akkor a hagyományokhoz hűen: PLANTE. tulipánvásár! Képzeljétek, összeszámoltuk, és immár hetedik éve szervezzük meg a ’MEET YOUR LOCAL FARMER’ szlogen égisze alatt a tulipánvásárjainkat, ahova a hazai, termelői tulipánok ezúttal is Kardos Alízék makói virágfarmjáról érkeznek majd.
Rendelj most, de legkésőbb november 22-ig, és vedd át advent első hétvégéjén

május 15. és 17. között

Ha végre piknikeznél a szabadban vagy a teraszon, ha feldobnád az otthonod friss virággal, ha meglepnéd magad vagy küldenél valakinek egy kis kedvességet, ha szülinapi ajándékot keresel, vagy csak úgy jobb kedvre derítenél valakit: rendelj egy csokor illatos peóniát és friss, kovászos bagettet!

április 23-26.

Az Anyák Napja idén kicsit más lesz, mint a többi. Ha te sem ugrasz át most szívesen vasárnapi ebédre az anyukádhoz, ha nem ölelheted meg őt, ha nem beszélgethettek személyesen, attól még az Anyák Napja nem marad el.

április 12 -13-14. este 8-ig

Manapság kevés dologra vágyunk jobban az otthonunkban, mint a kinti természetre, az illatos mezőkre, a zöld teraszokra, hiszen mindannyian otthon vagyunk, ha csak tehetjük. Talán te is így vagy ezzel… Ezért arra gondoltunk, hogy segítünk neked, ha kert nélküli „fűszerkertre” vágysz, vagy ha éppen a teraszon fognál ültetésbe.

április 1-2.

Úgy érezzük a sok hozzánk küldött jelzésből, hogy egy kis örömöt lopna az otthon töltött mindennapjaitokba pár csokor tulipán, hogy jól jönne egy kis tavaszt és egyúttal kinti természetet idéző látvány a nappaliba, az ebédlőbe, a home office-ba.

I'm a plant lover!

Subscribe to our newsletter, and get 10 % off your first order. Be informed about Plante. news, plant sales and seasonal infos.

.

Search

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!