Események

A NAGY TAVASZI ÁTÜLTETÉS HETE

Március 14-20.

Márciusban újjászületik a természet, és vele együtt eljön a szobanövények átültetésének ideje is!

Újítsd fel velünk most a dzsungelsarkot és a lakást: vásárolj bármit máricus 14. és 20. között a Plante. webshopjában, és 20 % kedvezménnyel a tiéd lehet! Neked és a szobanövényeidnek is jár a felfrissülés, készülj a tavaszra: friss zöld növények, új kaspó, menő kosár, kézzel készült gyökereztető tányér, környezettudatos macramé, design öntözőkanna, praktikus növényes könyv, tavaszi virágmagok, organikus tápoldat, arany növénytámasz és sok minden más: gyertyától a növényekig most minden szuper áron a tiéd lehet.

Nézd meg az újdonságainkat is!

Ha szükséged van szakmai segítségre is a zöld növényeid átültetéséhez, gyere el a következő szobanövény gondozós workshop-unkra, amit ráadásul extra különleges helyen, az üvegházunkban tartunk március 26-án:

Szobanövények gondozása ‘special’ workshop / Március 26.

Figyelem, „A tavaszi átültetés hete” akció csak online vásárlás esetén érvényes, 2022. március 14. és 20. között, a készlet erejéig. Az akció más kedvezmény igénybevételével nem összevonható. Az akció a workshopokra és az utalványokra nem vonatkozik.

 

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!