Események

ADVENTI KOSZORÚK A PLANTE.-TÓL

Rendelj most, de legkésőbb november 22-ig, és vedd át advent első hétvégéjén

SLOW DOWN ADVENT. Különleges év, különleges időszaka ez az advent. A 2020-as év történései most mindannyiunkat arra késztetnek, hogy még inkább csendesedjünk el, forduljunk befelé, töltsünk magunkkal és a szeretteinkkel nyugalmas perceket, amikor csak az igazán fontos dolgokra figyelünk. Éppen ezért olyan adventi koszorúkkal készültünk nektek, amelyek az ünnepváró pillanatok, meghitt beszélgetések, karácsonyi, fahéj illatú esték és bekuckózós, forró teás, öleléses reggelek tökéletes kiegészítői lesznek.

Kétféle koszorú – a hamvas ‘GREEN SMOKE’ és a puha takarós, téli esték inspirálta ‘GINGERBREAD’ koszorú, két méretben, illetve adventi gyertyával és anélkül is választható.

Adventi koszorúként gyertyával vagy anélkül is jól mutat asztalon, de falra, ajtóra is akaszthatod. Az ’S’ méretű koszorú átmérője kb. 26 cm, az ‘M’ méretű koszorú átmérője kb. 36 cm. 

Amit választhatsz: 

’GREEN SMOKE’ adventi koszorú, ’S’: 10.000 Ft

’GREEN SMOKE’ adventi koszorú ’M’: 12.000 Ft

’GINGERBREAD’ adventi koszorú ’S’: 10.000 Ft

’GINGERBREAD’ adventi koszorú ’M’: 12.000 Ft

Gyertya (4 db, grátisz gyertyatüskével): 3.300 Ft, hófehér vagy zuzmózöld színben.

Hogyan tudsz rendelni?

A koszorúkat, a készlet erejéig, de legkésőbb noveber 22-ig tudod megvásárolni. Személyes átvétel a boltunkban: november 27. és 29. között. Házhoz szállításra ezúttal nincsen lehetőség.

A fotókat barátunk és állandó fotósunk, Jágity Fanni készítette.

 

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!