Események

FÖLD NAPJA – 20% SALE

Hétvégi kedvezmény CSAK online

A Föld Napja alkalmából  20 % kedvezménnyel szerezhetsz be szinte mindent a Plante. webshopjában ezen a hétvégén! A kedvezmény 2023. április 21. és 23. között érvényes minden növényre, kaspóra, macraméra, gyertyára, füstölőre és könyvre, azaz a teljes home- and lifestyle kínálatunkra. A kedvezmény alól kivételt képeznek az előfizetések és a workshopok, és más kedvezménnyel nem összevonható.

 

Élj környezettudasobban, zöldebben! Ha szeretnéd magad körbevenni növényekkel, egyedi, kézzel készült, „nem megy ki a divatból” kaspókkal, újrahasznosított fonalból készült makramékkal, ez egy pont jó alkalom, hogy belevágj vagy tovább zöldítsd a lakást.

 

Nézd meg minél előbb a webshop  kínálatunkat, mert a készleteink végesek. Ha rendelsz, akkor akár házhoz is szállítjuk, amit kiszemeltél, de személyes, bolti átvétellel is kérheted a termékeket.

 

Irány a webshop>>

 


 

EARTH DAY – 20% SALE

Weekend discount ONLY online

On the occasion of Earth Day, we sell almost everything on Plante’s webshop with a 20% discount this weekend! The discount is valid between April 21 and 23, 2023 for all plants, pots, macrames, candles, incenses and books, for our entire home and lifestyle offer. Exceptions are the plant subscriptions and our workshops and cannot be combined with other discounts.

Live more environmentally conscious and greener! If you want to surround yourself with plants, unique, handmade planters that “do not go out of style”, and macrames made of recycled yarn, this is a good time to start or continue greening your home.

Take a look online as soon as possible, because our stocks are limited. Please note that home delivery and in-store pick-up is also available.

Visit our webshop >> 

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!