Események

GREEN BIRTHDAY WEEKEND – 20-50% SALE 

Születésnapi akció, a boltban és a webshopon

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Plante., korábban Wild Flower Bar, most ünnepli 8. születésnapját!

Ez egy lenyűgöző utazás volt, melyet fantasztikus csapatunk és hűséges vásárlóink nélkül nem érhettünk volna el, akik ti vagytok! A ti támogatásotok nélkülözhetetlen volt a Plante. fejlődéséhez, és mélyen hálásak vagyunk a folyamatos segítségetekért.

Örömmel jelentjük be különleges születésnapi akciónkat, amellyel szeretnénk viszonozni nektek ezt az éveken át tartó támogatást. Rengeteg növényre, kaspóra, pólóra, macraméra és még sok más kiegészítőre 20-50%-os kedvezményt kínálunk.

Látogassatok el üzletünkbe, vagy böngésszétek online kínálatunkat, hogy felfedezzétek a legfrissebb növényeket és élvezzétek az ünnep alkalmából kínált különleges ajánlatokat.

Mégegyszer köszönjük fantasztikus támogatásotokat. Reméljük, még sok közös év vár ránk!

Erre a linkre kattintva látod a kínálatunkat, ahol, ha megtetszik valami, érdemes lecsapni rá, mert a készleteink végesek. A rendelésedet kérheted házhozszállítással, de akár személyes, bolti átvétellel is.

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!