Események

Happy Women’s Day! // Plante. nőnapi virágvásár

2024. március 8. péntek

Március 8-a, a Nemzetközi Nőnap, egy különleges nap, amikor lehetőségünk van arra, hogy elismerjük és ünnepeljük a nőket, valamint felhívjuk a figyelmet a nemek közötti egyenlőség fontosságára. Egy csokor virággal, vagy cserepes növénnyel kedveskedni ilyenkor igazán figyelmes és jóleső gesztus.  Rendeled meg a virágot most, és vedd át március 8-án a Plante.-ban.

Mivel készülünk Nektek?

Vidám, élénk, friss, üde, izgalmas és nagyon illatos, napsárga kis gömbökkel virágzó mimózával és még sok más szépséggel készülünk nőnapra. És hogy miért éppen mimóza? Azért, mert ez a virág a nőiség jelképe: finoman gyengéd és érzékeny, ugyanakkor nagyon erős, stramm kis növény. Pont mint az igazi, ízig-vérig, 21. századi nők: a fáradhatatlan anyukáktól kezdve a reggel munkába siető dolgozókon át a minden hálát megérdemlő nagymamákig.

A virágvásáron lesznek még friss tulipánok, pasztell színű cserepes virágok, Mimóza illatú szójagyertyák az Andyourstories-tól és különleges limitált darabszámú ’Donna’ kerámia kaspó kollekció Zsiga Renáta fiatal keramikus művésztől.

HOGYAN juthatsz a virághoz?

Rendelés a webshopban: március 6. szerda estig, vagy a készlet erejéig. Mi a webshopos rendelést javasoljuk, mert így biztosan olyan ajándékhoz jutsz, mint amilyet szeretnél. Azok, akik lecsúsznak a rendelésről, vagy utólag még plusz virágot is vinnének, lesz lehetőségük vásárolni is a készlet erejéig. A csokrokat kiszállítani nem tudjuk.

HOL juthatsz a virágokhoz?

A megrendelt virágokat átveheted a Plante.-ban. (1075 Budapest, Madách Imre út 8.)

MIKOR van a vásár?

A virágok átvétele 2024. március 8-án, pénteken lesz, reggel 8-tól este 7-ig.

Árak:

TULIPÁN csokor- 10 szálas 6.000 Ft, 20 szálas 11.000 Ft, 40 szálas 21.000 Ft.

MIMÓZA csokor – 5.000 Ft

MIMÓZA csokor nárcisszal – 8.000 Ft

NÁRCISZ vintage kaspóban – 2.500 Ft

TULIPÁN vintage kaspóban – 2.900 Ft

MIMÓZA szójagyertya – 5.000 Ft

’DONNA’ kerámia kaspó: 6.900 Ft, növénnyel 8.000 Ft

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!