Szülinap a Plante.-nál: használd a PLANTE1 kódot, és 10% kedvezményt adunk + Plante táskával lepünk meg, a készlet erejéig. Az ajánlat csak ezen a hétvégén és online vásárlás esetén érvényes.

Események

ONLINE FŰSZERNÖVÉNYVÁSÁR

április 12 -13-14. este 8-ig

– Főzz belőle egyből otthon, vagy ültess balkonra, kiskertbe, ablakpárkányra! –

Manapság kevés dologra vágyunk jobban az otthonunkban, mint a kinti természetre, az illatos mezőkre, a zöld teraszokra, hiszen mindannyian otthon vagyunk, ha csak tehetjük. Talán te is így vagy ezzel… Ezért arra gondoltunk, hogy segítünk neked, ha kert nélküli „fűszerkertre” vágysz, vagy ha éppen a teraszon fognál ültetésbe. Ezúttal 3 napig (április 12-14.) online vásárolhatod meg a Plante. fűszercsomagodat: illatos bazsalikom, oregánó, kakukkfű, markáns rozmaring, hűsítő menta, citromfű… Minden csomagban hazai termelők fűszerei vannak (Balatonszemestől egészen Dabasig), így a pakk megvásárlásával nemcsak a „maradjotthon” időszakot teheted kellemesebbé, de a hazai termelőket is támogatod, és ezzel egyúttal elismered évtizedes tapasztalatukat, kitartásukat, kemény munkájukat.

Szívügyünk, hogy az otthonaitok, a teraszaitok, a lakásaitok, a kiskertjeitek minél zöldebbek legyenek!

Mikor: április 12 -13-14. este 8-ig
Kiszállítás: április 17-18 -19.

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy az online vásár a készlet erejéig tart, és a kiszállítást budapesti címre tudjátok kérni.

A fotókat kedvenc fotósunk és barátunk, Jágity Fanni készítette, amit ezúttal is hálásan köszönünk.

 

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső