Események

Peónia vásár / Termelői szépségek a Plante.-ban

Rendelj most online, és május utolsó hétvégéjén átveheted!

2024. május 24-25.

Végre itt a peónia szezon! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a makói Kardos Alízék virágföldje idén nemcsak a kora tavaszi, mesés tulipánokat, hanem a szupertartós, illatos, nagyon különleges színű és extra virágú peóniákat is ontja magából, ráadásul annyit és olyan különlegeseket, mint még soha! Csodás tavaszunk van, a napsütéses órák pedig mint egy varázspálca, beindítják a virágok bimbóba szökkenését és kinyílását.

Gyönyörködj benne te is! Válassz magadnak egy hazai termesztésű csokrot, vagy add ajándékba, lepd meg vele a kedvesedet, anyukádat, vagy bárki szívednek kedves személyt!

Rendeld meg minél előbb, mert a készletek végesek, de a rendelést május 22. szerdán éjfélkor lezárjuk. A virágokat május 24-én vagy 25-én veheted át a Plante.-ba. A csokrokat kiszállítani nem tudjuk.

ÁRAK:

Virág csokor, mini: öt szálas, hazai termelői peónia csokor: 6.500 Ft.

Virág csokor, medium: tíz szálas, hazai termelői peónia csokor: 11.000 Ft.

Virág csokor, maxi: húsz szálas, hazai termelői peónia csokor: 19.000 Ft.

Színek: fehéres, porcelán, pasztell rózsaszín, élénk pink vagy korall.

NYITVATARTÁS:

Plante. 1075 Budapest, Madách Imre út 8., május 24. péntek 12.00-19.00 óra között és  25., szombat 10.00-17.00 óra között.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK »

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!