Események

Plante. TULIPÁNVÁSÁR // 2 + 1 nap

2024. február 14. és 17-18.

Ha február, akkor a hagyományokhoz hűen: PLANTE. tulipánvásár! Képzeljétek, összeszámoltuk, és immár kilencedik éve szervezzük meg a ’MEET YOUR LOCAL FARMER’ szlogen égisze alatt a tulipánvásárjainkat, ahova a hazai, termelői tulipánok ezúttal is Kardos Alízék makói virágfarmjáról érkeznek majd.

Mi lesz a vásáron?

Fehér, rózsaszín, lila, piros, sárga tulipán, illatos jácintok, és nárciszok. Igazság szerint mi úgy vagyunk ezzel, mindegy milyen, mindegyiket szeretjük, mert gyönyörű színűek, frissek, és extra tartósak, így sokáig gyönyörködhetünk majd bennük a lakásban vagy az irodában.

Hogyan juthatsz a csokorhoz?

Meg tudod rendelni a webshopban február 13. keddig, vagy a készlet erejéig. Mi a webshopos rendelést javasoljuk, mert így biztosan olyan színhez és olyan méretű csokorhoz jutsz, mint amilyet szeretnél. Azok, akik lecsúsznak a rendelésről, vagy utólag még plusz virágot is vinnének, a helyszínen lesz lehetőségük vásárolni is. A csokrokat kiszállítani nem tudjuk.

Mi a helyszín?

A megrendelt virágokat átveheted a Plante.-ban. (1075 Budapest, Madách Imre út 8.)

Mikor van a vásár?

A virágok átvétele és a tulipánvásár 2024. február 14-én (szerda, Valentin-nap) és február 17-18. (szombat-vasárnap) lesz.

Nyitvatartás:

szerda 12-19 óra

szombat-vasárnap: 10-17 óra

Árak:

Normál tulipáncsokor (10 szál) tulipán ára: 6.000 Ft.

Nagy tulipáncsokor (20 szál) tulipán ára: 11.000 Ft.

Extra tulipáncsokor (40 szál) tulipán ára: 21.000 Ft

Jácintcsokor (10 szál): 9.000 Ft

Nárciszcsokor (10 szál): 5.000 Ft

PS: A Valentin-nap nemcsak a Szerelmesek, hanem a Szeretet napja is.  Csempéssz a virágokkal tavaszt a februárba! Lepd meg magad, vagy vidd ajándékba a párodnak, vagy anyukádnak, nagymamádnak, testvérednek, legjobb barátnődnek – bárkinek, aki kedves a szívednek.

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!