Események

WINTER SALE -20%!

Téli leárazás január 22-ig a boltban és online is!

Hogy jól induljon az év: most 20 % kedvezményt adunk szinte mindenre a Plante. webshopjában és a boltban is! Ez érvényes minden növényre, dán design kaspóra, macraméra, gyertyára, füstölőre, tartókra, könyvre, azaz szinte a teljes home- and lifestyle kínálatunkra. A kedvezmény alól kivételt képeznek az előfizetések, a workshopok, az URBAN és EARTH kaspók.

Érdemes most beugranod hozzánk, ha új növényre vágysz, ha még nincsen Plante. kaspód, ha előrelátóan készülsz a tavaszi átültetésre, ha karácsonyra utalványt kaptál és még a fiókodban lapul…

Nézd meg a webshop kínálatunkat: ha itt rendelsz, akkor akár házhoz is szállítjuk, amit kiszemeltél, de személyes, bolti átvétellel is kérheted a termékeket. Így, ha valamibe beleszeretsz, és a webshopban időben lecsapsz rá, biztosan nem fogy el majd, mire a boltba érkezel.

Ne feledd, a Plante. Madách téri shopjában pedig szeretettel várunk minden nap: hétköznaponként 12 és 19, hétvégente 10 és 17 óra között – itt még nagyobb a választék, mint a webshopban, és szerintünk szuper élmény körbenézni a dzsungelünkben. Figyelem: a készleteink végesek.

———————————————————————————————-

WINTER SALE -20%!

Until January 20, in the store and online

To get a good start: we are now offering 20% discount on almost everything at Plante. – in the webshop and in the store, too. This applies to all plants, danish design pots, macramé, candles, incenses, holders, books, i.e. our entire home and lifestyle range. Exceptions to the discount are subscriptions, workshops URBAN and EARTH pots.

You should stop by if you want a new plant / if you aren’t a Plante. pot owner yet / if you are proactively preparing for spring repotting / if you received a voucher for Christmas and it’s still in your account…

Take a look at our webshop: if you order here, we will even deliver to your doorstep what you’ve selected, but you could also choose the instore pick-up. That way, if you fall in love with something and buy it in time in the webshop, it will definitely not be sold out by the time you get to the store.

You’re welcome everyday in shop in Madách tér, opening hours on weekdays from 12:00 to 19:00, on weekends from 10:00 to 17:00 – here you’ll find an even bigger selection than in the webshop, and we think it’s also a great experience to look around in our jungle. Please note: our stocks are limited.

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!