Események

Különleges alkalmak, extra vásárok, szezonális piacok, hazai termelői napok – időszakosan elérhető virágok és növények

Peónia vásár / Termelői szépségek a Plante.-ban

Rendelj most online, és május utolsó hétvégéjén átveheted! 2024. május 24-25.

Korábbi események

Plante. TULIPÁNVÁSÁR // Pesten és Budán

Ha február, akkor a hagyományokhoz hűen: PLANTE. tulipánvásár! Képzeljétek, összeszámoltuk, és immár hetedik éve szervezzük meg a ’MEET YOUR LOCAL FARMER’ szlogen égisze alatt a tulipánvásárjainkat, ahova a hazai, termelői tulipánok ezúttal is Kardos Alízék makói virágfarmjáról érkeznek majd.

Tovább

PEÓNIA VÁSÁR

Ha végre piknikeznél a szabadban vagy a teraszon, ha feldobnád az otthonod friss virággal, ha meglepnéd magad vagy küldenél valakinek egy kis kedvességet, ha szülinapi ajándékot keresel, vagy csak úgy jobb kedvre derítenél valakit: rendelj egy csokor illatos peóniát és friss, kovászos bagettet!

Tovább

ONLINE ANYÁK NAPI VIOLA VÁSÁR

Az Anyák Napja idén kicsit más lesz, mint a többi. Ha te sem ugrasz át most szívesen vasárnapi ebédre az anyukádhoz, ha nem ölelheted meg őt, ha nem beszélgethettek személyesen, attól még az Anyák Napja nem marad el.

Tovább

ONLINE FŰSZERNÖVÉNYVÁSÁR

Manapság kevés dologra vágyunk jobban az otthonunkban, mint a kinti természetre, az illatos mezőkre, a zöld teraszokra, hiszen mindannyian otthon vagyunk, ha csak tehetjük. Talán te is így vagy ezzel… Ezért arra gondoltunk, hogy segítünk neked, ha kert nélküli „fűszerkertre” vágysz, vagy ha éppen a teraszon fognál ültetésbe.

Tovább

ONLINE TERMELŐI TULIPÁNPIAC

Úgy érezzük a sok hozzánk küldött jelzésből, hogy egy kis örömöt lopna az otthon töltött mindennapjaitokba pár csokor tulipán, hogy jól jönne egy kis tavaszt és egyúttal kinti természetet idéző látvány a nappaliba, az ebédlőbe, a home office-ba.

Tovább

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!