Események

Különleges alkalmak, extra vásárok, szezonális piacok, hazai termelői napok – időszakosan elérhető virágok és növények

ADVENTI KOSZORÚK A PLANTE.-TÓL

Rendelj most, de legkésőbb november 22-ig, és vedd át advent első hétvégéjén

Korábbi események

Rendelj most, de legkésőbb november 22-ig, és vedd át advent első hétvégéjén

május 15. és 17. között

Ha végre piknikeznél a szabadban vagy a teraszon, ha feldobnád az otthonod friss virággal, ha meglepnéd magad vagy küldenél valakinek egy kis kedvességet, ha szülinapi ajándékot keresel, vagy csak úgy jobb kedvre derítenél valakit: rendelj egy csokor illatos peóniát és friss, kovászos bagettet!

április 23-26.

Az Anyák Napja idén kicsit más lesz, mint a többi. Ha te sem ugrasz át most szívesen vasárnapi ebédre az anyukádhoz, ha nem ölelheted meg őt, ha nem beszélgethettek személyesen, attól még az Anyák Napja nem marad el.

április 12 -13-14. este 8-ig

Manapság kevés dologra vágyunk jobban az otthonunkban, mint a kinti természetre, az illatos mezőkre, a zöld teraszokra, hiszen mindannyian otthon vagyunk, ha csak tehetjük. Talán te is így vagy ezzel… Ezért arra gondoltunk, hogy segítünk neked, ha kert nélküli „fűszerkertre” vágysz, vagy ha éppen a teraszon fognál ültetésbe.

április 1-2.

Úgy érezzük a sok hozzánk küldött jelzésből, hogy egy kis örömöt lopna az otthon töltött mindennapjaitokba pár csokor tulipán, hogy jól jönne egy kis tavaszt és egyúttal kinti természetet idéző látvány a nappaliba, az ebédlőbe, a home office-ba.

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső