Inspiráció

Terasz ötletek: álomszép tavaszi összeültetések – egész nyáron nyíló virágok, pozsgások és illatos fűszerek

Nem titok: a szobanövények szeretete mellett szívügyünk a városi kertészkedés, a teraszok növényesítése is. Hisszük: ha van egy zöld vagy színes, árnyékot adó vagy virágzó erkélyed, azonnal egy erdőben vagy a virágos réten érzed majd magad. Ezért alkottuk meg a limitált darabszámú, szezonálisan elérhető, kültéri virágláda kollekciónkat, amelyek nemcsak szemet gyönyörködtetnek, de mesés hangulat is varázsolnak az otthonodba.

Balkonkertészet, kihívásokkal?

Hány nyáron át volt sivár, kihalt növényekkel tele a teraszod? Vagy hányszor ültettél össze random növényeket úgy, hogy végül kiderült, hogy nem is bírják egymást, vagy csak pár hétig virágoznak és végük van, vagy amikor elkészültél vele, rájöttél, hogy nem is a te stílusod… Hányszor jártál már úgy, hogy nem találtad meg a tökéletes balkonládát? Hogy a nagy áruházakban sétálgatva kiválasztottál egy teraszkaspót, de hazavitted, és rájöttél, hogy nem is mutat jól a teraszodon? Vagy hogy nincs is lyuk az alján? Vagy van, de nincs hozzá alátét? Mi többször, és a barátaink is… Ezért fejlesztettük ki a limitált darabszámú, kültéri virágláda kompozícióinkat, Plante. növényekkel. Mit kell tenned? Kiválasztod, hogy melyik tetszik, és kis idő múlva jöhetsz is érte a boltunkba, ilyen egyszerű!

A kültéri kompozícióink világos teraszokra készültek: mind a virágzó, mind a pozsgás, mind a fűszernövényes verzió meghálálja, ha elegendő fény éri őket. A növényválasztásunk mindig szezonálisan: az adott időszakban éppen beszerezhető, hazai termelőktől és kertészetekből érkező virágokra és zöldekre voksolunk!

Jó, ha tudod: A virágláda beültetések „utántöltő”, azaz a design virágláda nélküli verzióban is kaphatóak. Mit jelent ez? Ha van már otthon gyönyörű balkonládád, akkor elegendő a növényösszeültetést egy egyszerű, terrakotta színű virágládában megvásárolnod, mert könnyen belehelyezheted, de az „utántöltő” önmagában is szépen mutat.

A kültéri kompozíciók limitált darabszámban érhetőek el, május 22-a utáni átvétellel.

2021. május 6.

Helyezz virágkaspót az erkélyre, mert növények között a reggeli kávé is jobban esik majd!

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!