Szülinap a Plante.-nál: használd a PLANTE1 kódot, és 10% kedvezményt adunk + Plante táskával lepünk meg, a készlet erejéig. Az ajánlat csak ezen a hétvégén és online vásárlás esetén érvényes.

Növénygondozás

Bemutatjuk az üvegházunkat

Elhívtuk Jágity Fanni Fotográfus barátunkat, aki végigkövette, hogy milyen egy napunk az üvegházban: itt sorakoznak azok a hazai és külföldi kertészetekből érkezett növények, amiknek még nincs helye a Madách téri boltban, vagy épp a webshop-os kiszállításra várnak. Bár az üvegház nem látogatható, úgy gondoltuk, szeretnénk megmutatni nektek, hogy honnan érkeznek a növényeitek: hol és hogyan gondozzuk, öntözzük, szeretgetjük őket, hogy csúcsformában jussanak el hozzátok.

Ha még több növényt szeretnél otthonra, válogass innét, vagy látogass el a Plante.-ba (1075 Budapest, Madách imre út 8.)! Online boltunk non-stop elérhető, a webshopunkban megrendelt növényeket, kaspókat, egyéb kiegészítőket 2-4 munkanap alatt az ajtódig szállítjuk! A Budapest, Madách Imre úti boltunk minden hétköznap 12 és 19 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10 és 17 óra között vár téged.

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső