Rólunk

A plante. egy slow növénybolt Budapest szívében, egy zöld dzsungel a nagyvárosi rengetegben, egy kis nyugalom-sziget a Madách téren.

Mi a plante.-nál abban hiszünk, hogy mindenki számára létezik ’a megfelelő szobanövény’: legyél kezdő vagy haladó növény-rajongó, keresd a könnyen gondozhatót vagy a ritkaságot, rajongj a geometrikus mintákért vagy az egyszínű levelekért, kutass gyorsan vagy éppen lassan növő növény után, legyen fényes vagy árnyékos a lakásod, élj egyedül vagy háziállattal, van egy tippünk neked!

A plante. Budapest első növényboltja, ahol nem csak növényeket találsz, hanem minden kapcsolódó kiegészítőt is: a cserepeshez – többek között – kaspót, makramét, tápoldatot, metszőollót, öntözőkannát, az átültetéshez földet és növénygondozási könyvet is kínálunk, mindezt letisztult, időtlen, természetes „plante.” stílusban, egy helyen. Segítünk tanáccsal, leírással, sőt a kertészünket online is kérdezheted, ha konkrét gondozási tippre van szükséged. Eljöhetsz hozzánk workshop-ra, tagja lehetsz fizikailag vagy online is a növényimádó közösségünknek. Ha távolabb laksz, a webshop-ból is rendelhetsz.

A plante. egy misszó. Szeretnénk, ha minél több lakásból válna a növények segítségével otthon, ha minél több növénycsodálóból lenne idővel gondos növénymama vagy –papa, szeretnénk, ha ti is szeretnétek a növényeket. Mert csodálatosak. Mert élőlények, akikért felelőséggel tartozunk. És akik segítenek jobb hellyé tenni a földet: a szobanövényektől tisztább lesz a levegőnk, vidámabb a hangulatunk, alacsonyabb a vérnyomásunk, növényes környezeteben ráadásul hatékonyabban dolgozunk, többet mosolygunk.

Egy szó mint száz: a növények a barátaink.

Tóth Kata
a plante. alapító

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!