Air plant, Tillandsia Usneoides

Zuzmószerű szakállbromélia

2.500 Ft

Különleges, laza szerkezetű növény, amit akár fadarabra rögzítve, kis dróttal felakasztva, üveggömbbe téve vagy egy tálcán tartva is tárolhatunk. A szakállbromélia eredetileg fák törzsén él, föld nélkül, így a levegőből veszi magához a tápanyagot. Kinézete miatt kapta a szakállbromélia nevet: vékony szálai szakállra emlékeztetnek.

Termék mérete: 30 - 40 cm hosszu

Állatbarát

Levegő tisztító

Elfogyott

Értesíts, ha újra készleten lesz ez a termék

FÉNY

Meghálálja a világos helyet, a sok szűrt fényt, de közepesen világos lakásokban is jól érzi magát. A tűző napsütést nem kedveli.

VÍZ

Kedveli a magas páratartalmat. Öntözése spricceléssel javasolt egy-két naponta, ezenkívül nyáron sűrűbben, télen ritkábban, kb. hetente – 10 naponta egyszer merítsük víz alá, azaz “fürdessük meg”. Ez kb. 10-15 perces áztatást jelent. Az áztatás után csöpögtessük le, főleg a szálak tövénél ügyeljünk arra, hogy ne maradjanak nagy vízcseppek.

EXTRA

Esővízzel in öntözheted.

Érdekesség:

Az Egyesült Államok délkeleti részén, továbbá például Mexikóban, a Bahamákon, Közép- és Dél-Amerikában ill. Ausztráliában is őshonos növény.

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

Online tulipánvásár:

vigyél egy kis tavaszt a februárba!