Areca pálma

Dypsis Lutescens

25.000 Ft

Elegáns megjelenésű, több szárú, felfelé kiteljesedő, megjelenésével azonnal trópusi hangulatot varázsló növény. Aranynád pálmának, lepkenád pálmának is hívják. Előbbit a sárgás-aranyló levélszárak miatt, utóbbit a lepkeszárnyra emlékeztető, tollszerűen lágyan hajló levelei miatt. Nemcsak szobában, de irodában, konyhában vagy fürdőszobában is tartható.

Csak személyes átvétel!

Termék mérete: 24 cm

Állatbarát

Levegő tisztító

Elfogyott

Értesíts, ha újra készleten lesz ez a termék

FÉNY

Kedveli a fényt, a világos vagy közepesen világos helyet, de kerüljük a szélsőséges fényviszonyokat: ne tegyük ki tűző napra és árnyékos helyre sem.

VÍZ

Rendszeres öntözést igényel, tartsuk nyirkosan a föld belső rétegét, de a földfelszínt hagyjuk kiszáradni két öntözés között, főleg télen. Kedveli a magasabb páratartalmat, ezért párásítás miatt a kavicságy javasolt. Leveleit időnként mossuk le vagy spricceljük meg.

EXTRA

Akár 3 méter magasra is megnőhet, bár ez szobai körülmények között ritka. Tavasztól őszig nemcsak szobában, de félig árnyékos teraszon is tartható!

Érdekesség:

A Madagaszkárról származó pálma megtalálható többek között az Andamán szigeteken, Réunion szigetén, Kubában, a Kanári-szigeteken, Jamaikán, Haitin és Floridában is.

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

Online tulipánvásár:

vigyél egy kis tavaszt a februárba!