Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hideg időjárás miatt a növények kiszállításának ideje változhat. Köszönjük a megértést!

Asparagus Setaceus, nagy

Fáytol aszparagusz, nagy

7.500 Ft

Elsősorban virágcsokrokból lehet ismerős számunkra ez a könnyed, törékeny növény, de cserepes növényként is egyre népszerűbb. Árnyékos helyen érzi jól magát, ezért a sötét városi lakások nagy barátja lehet.

Termék mérete: 17 cm

LEVEGŐTISZTÍTÓ

Készleten

Product price
Additional options total:
Order total:

FÉNY

Árnyékos, félárnyékos helyen tartsuk.

VÍZ

Földjét próbáljuk folyamatosan nedvesen tartani.

EXTRA

A növény szárán erős, horgas tüskékkel találkozhatunk, legyünk óvatosak. Apró fehér virágai nem feltűnők, ebből fejlődő piros termései azonban annál inkább. Vigyázzunk, a bogyók mérgezőek.

Érdekesség:

Afrika keleti részéről származó növény, amely ennek köszönhetően a rövidebb száraz időszakokat gond nélkül elviseli. Ősszel és télen a levelek sárgulását figyelhetjük meg, ez sokszor a jól tartott növényeknél is megjelenik. Aggodalomra azonban nincs okunk, ez sok esetben természetes jelenség, a sárguló ágakat vágjuk vissza és a növényt tegyük hűvös, fagymentes helyre pihenni, tavasszal újra kihajt. A levélhullást a fűtési szezon elérkeztével a túlzott levegőszárazság is okozhatja, ebben az esetben érdemes többet párásítani, esetleg egy nedves kavicsággyal is.

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

Online tulipánvásár:

vigyél egy kis tavaszt a februárba!