Balkonkertész workshop / Április 27.

20.000 Ft

2024. április 27. szombat 18.00-19.30 óra

Hány nyáron át volt sivár, kihalt növényekkel tele a teraszod? Vagy hányszor ültettél össze random növényeket úgy, hogy végül kiderült, hogy nem is bírják egymást, vagy csak pár napig virágoznak és végük van?
Zöldítsük, virágosítsuk ki együtt most megtervezetten a teraszodat! Ha eddig irigykedve nézegetted a Pinterest-en a menő növényes erkélyeket, és most szuper lelkes vagy és te is ilyet szeretnél, ha idén zöld-balkonról álmodozol, vagy ha növényesítenéd a gangot, bejáratot, erkélyt, esetleg néhány ablakpárkányt, de nem tudod, hogyan csináld, segítünk. Így ráadásul nemcsak virágzó lesz a teraszod, de egyúttal a városi méheknek is segítesz.

Ezen a workshopon
– megtanulhatod, hogy milyen szempontok alapján és milyen növényeket válassz a teraszodra – akár árnyékos, akár fényárban úszik a balkonod,
– elmondjuk, hogy mely szobanövényeket, hogyan, mikor, mire ügyelve és meddig tarthatod kint a teraszon,
– gyönyörű, hosszan virágzó, illatos egynyári növényekkel ismerkedhetsz meg,
– és be is ültetsz majd egy, a te teraszodhoz illő, virágzó balkonládát, amit grátisz hazavihetsz!

Jelentkezéskor a megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel, hogy árnyékos vagy fényes-e a teraszod.
Jelentkezési határidő: 2024. április 24. Szerda.

A kis létszámú workshop-ot Kiss Mimi kertészmérnök tartja a Plante.-ban, aki a kezdő és haladó kertészeknek szeretne segíteni, hogy még sikeresebben tudják nevelni zöld házi kedvenceiket, ezzel is egy kicsit zöldebbé téve a bolygót.

 

Készleten

Product price
Additional options total:
Order total:

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!