Chlorophytum Comosum ‘Spider Plant’ közepes

Zöldike

5.000 Ft

Zöldike vagy csíkos csokros inda néven ismert, igen népszerű szobanövény. Szinte bármilyen lakásban, akár szélsőséges körülmények között is megél. Gondozása egyszerű, kezdő kertészek számára is sok sikerélményt hozhat a gondozása. Levelei keskenyek, fehér, hosszanti csíkokkal mintázottak. Szaporítása az idővel a hajtásai végén megjelenő kis sarjnövényekkel a legegyszerűbb. Virágai aprók, fehér színűek.

Termék mérete: 17 cm

Állatbarát

Levegő tisztító

Availability: Készleten

FÉNY

Félárnyékos vagy világos helyre állítsuk, mert a túl sötét helyen kissé veszít az élénkségéből.

VÍZ

Vízigényes, de megvastagodott gyökerei segítségével a szárazságot is sokáig bírja. Ha túlságosan kiszárad, a levelek mattá válnak.

EXTRA

Ámpolnás cserépbe ültetve csüngő hajtásai igazi dzsungelhatást kölcsönöznek.

Érdekesség:

Eredeti élőhelye főleg trópusi területeken található, így kedveli a párás környezetet, de kiválóan alkalmazkodott a mi kontinentális klímánkhoz is. Irodák ideális növénye, mert kiválóan tűri a rosszabb körülményeket is. Rendszeres gondozás mellett azonban szépen és gyorsan fejlődik. Nyáron akár a szabadban is tarthatjuk.

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső