DIY-koszorú pakk, ajándék online workshop-pal

15.000 Ft

Készítsd el te magad az adventi koszorúdat! Ez egy csomag, amiben mindent megtalálsz a friss, hamvas erdő és a mézeskalács illatú téli esték inspirálta adventi koszorúd elkészítéséhez. A koszorú gyertyával vagy anélkül is jól mutat majd az asztalon, de falra, ajtóra is akaszthatod. Ha úgy gondolod, hogy jól jönne egy kis segítség, és szívesen becsatlakoznál egy online workshop-ra, hogy együtt alkossunk, arra is van lehetőség. 
 
A DIY-koszorú pakk tartalmaz:
– 1 db moha koszorúalapot
– 1 csomag zöldet, ami lehet például eukaliptusz, erdei fenyő, selyemfenyő, cédrus, tiszafa, stb.
– 1-2 db pozsgás növényt
– drótot
– 4 db gyertyát és a gyertya rögzítéséhez szükséges tüskét
– és a lehetőséget, hogy becsatlakozz a DIY-koszorú workshop-unkba
 
A DIY-koszorú pakkot november 22-ig, vagy a készlet erejéig tudod megvásárolni. Figyelem: a DIY-koszorú pakkot csak személyesen tudod átvenni a budapesti boltunkban, november 27-én vagy 28-án.
Az online workshop a Zoom rendszerében tartjuk, november 28-án, szombaton, 18 órától kb. 19 óráig. A Zoom rendszerhez egy online linken vagy kóddal tudsz csatlakozni, amit az online workshop előtt néhány nappal küldünk meg email-ben.
Törlés

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső