EARTH gyertya

16.900 Ft

Gondolj a Földre, mint az egyensúly és mértékletesség találkozási pontjára, a természet és nevelés harmóniájára. Ez az az elem, amely megingathatatlan érzést kelt benned, és otthonossá tesz magadban és másokban. Emlékszel azokra a kellemes estékre a szabadban? Mindenki órákig ült az asztal körül, a szellő még mindig meleg volt, az idő lassan kúszott, és kinyújtotta magát, ahogyan a kertet betöltő növényzet és állat világ is.

Illatprofil: Virágos, Föld, Fűszer, Muskátli Felső illatjegyek: Lucfenyő-tű, Elemi Középső illatjegyek: Rózsa, Geránium, Kardamom, Szegfűszeg Bimbó, Fekete Bors Alapillatjegyek: Muskátli, Kínai cédrus, Pacsuli

Méret: 180g

Égési idő: 55-60 óra

A Homework egy életmód márka, ahol a hagyományos kínai orvoslás és a természetes gyógyító erő ihlette saját termékeket készítenek. Minden kézzel készül kis mennyiségben East London-ban, természetes vagy toxinmentes összetevők felhasználásával. A csomagolásuk környezetbarát és újrahasznosítható. A gyertyákat napenergia segítségével kézzel öntik Londonban.

  • 100% újrahasznosítható, újrahasználható és újratölthető üveg tégelyek.
  • Repce- és kókuszviasz keveréke, melyet az Egyesült Királyságban gyártanak, a felhasznált repcét az EU-ban, meglévő mezőgazdasági területeken termesztik, míg a kókuszt Ázsiában kisgazdák gondozzák.
  • A termékek génmódosítás mentesek, pálmaolajmentesek és vegánok.
  • Esszenciális olajokat és ftalátmentes illatokat használnak. A csomagolásuk 100% újrahasznosítható és FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.
  • Legalább 1%-ukat minden értékesítésből környezetvédelmi jótékonysági szervezeteknek és ügyeknek ajánlják fel.

Készleten

Product price
Additional options total:
Order total:

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!