Epipremnum Aureum

Szobafutóka

7.500 Ft

Széles körben elterjedt futónövény, amely akár 2-5 méter hosszúra is képes megnőni. Hagyhatjuk, hogy a cserépből lógjon, vagy akár rácsra, támasztékra is futtathatjuk. Hajtásait feldarabolva magunk is könnyen szaporíthatjuk, így valódi dzsungelt teremthetünk a segítségével otthonunkban. A fiatalabb levelek gyakran élénkzöldek, az idősebbek sötétebb árnyalatúak, sárga-fehér foltokkal mintázottak, szív alakúak.

Termék mérete: 19 cm

Levegő tisztító

Elfogyott

Értesíts, ha újra készleten lesz ez a termék

FÉNY

Szűrt fénnyel megvilágított, vagy félárnyékos helyet válasszunk neki. A tűző nap könnyen megégetheti a leveleit, amelyek ettől foltosak lesznek.

VÍZ

Közepesen víz és tápanyagigényes, két öntözés között várjuk meg, amíg a közeg kiszárad. Ügyeljünk rá, hogy a víz ne álljon meg alatta. A párásítást a szárazabb időszakokban meghálálja.

EXTRA

Télen könnyen levélhullást okozhat a túlöntözés, vagy ha hideg huzat éri a növényt.

Érdekesség:

A növény eredeti élőhelye Ázsia trópusi és szubtrópusi területein, illetve a Csendes-óceán szigetvilágán található. A növény hazánkban erősen fagyérzékeny, figyeljünk rá, hogy télen se kerüljön a szoba hőmérséklete 10 Celsius alá.

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

Online tulipánvásár:

vigyél egy kis tavaszt a februárba!