Olasz óriás petrezselyem mag

2.500 Ft

A Gigante d’Italia petrezselyem mélyzöld színű, széles, nagyméretű levelű növény, erős szárral, friss, enyhén fűszeres illattal és csípős-édes ízzel. A petrezselyem Sellerina néven is ismert. Különösen nagy termőképességű fajta, amely hidegtűrő képessége miatt kiválóan alkalmas az őszi termesztésre. Az olasz óriás petrezselyem világszerte a szakácsok kedvence.

A csomag 125 magot tartalmaz. Beltéri vetés: március – április, kültéri vetés: április – május, augusztus – szeptember. Napos vagy félárnyékos helyre vessük. Tipp: a petrezselyemmagot ültetés előtt egy napig áztassuk meleg vízben, és tartsuk a talaj hőmérsékletét legalább 20 °C-on a legjobb eredmény érdekében. Lassan csíráznak. Vonzza a méheket és a pillangókat. A petrezselyem az első nyáron virágzás nélkül nő, és télen nyugalmi állapotba kerül. A második nyáron virágzik, majd abbahagyja a levelek termelését, és elpusztul, miután az összes mag beérett. A petrezselymet a virágzás előtt szüreteljük le a nagyobb levelek és az erősebb aroma érdekében. Szuperül illik mártásokhoz, töltelékhez, omletthez, salátához.

Készleten

Product price
Additional options total:
Order total:

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!