Sansevieria trifasciata Laurentii Compacta

Törpe anyósnyelv, laurentii

3.800 Ft

Igazán közkedvelt, egyszerűen gondozható, hálás és mutatós szobanövény. Jól tűri a kedvezőtlen körülményeket is. Különleges díszítőértékét a levelek oldalán végigfutó élénksárga, szalagszerű sáv adja. Irodai és szárazabb körülmények között is szépen fejlődik. A NASA kutatásai alapján igen hatékony levegőtisztító növény, a szén-dioxid megkötése mellett kiszűri a levegőből a formaldehidet és nitorgén-oxidot.

Termék mérete: 9 cm

Levegő tisztító

Levegő tisztító

Állónövény

Készleten

Product price
Additional options total:
Order total:

FÉNY

FÉNY

Igényei szerények, a napos, félárnyékos helyet kedveli, de árnyékos helyen is megmarad.

VÍZ

VÍZ

Elég akár 2-3 hetente öntözni. Két locsolás között mindenképp várjuk meg, hogy a talaj kiszáradjon.

EXTRA

Igen hatékony levegőtisztító növény.

Érdekesség:

Dél és Közép-Afrikából származó növény, mely mára szobanövényként meghódította az egész világot. Jó értelemben vett igénytelensége és szemet vonzó szépsége miatt egyaránt népszerű. Afrikai származása ad választ egyik igen fontos tulajdonságára: a legtöbb növénnyel ellentétben, a szén-dioxid megkötése folyamán termelt oxigént nem napközben, hanem éjszaka engedi szabadon, mikor a gázcserenyílásai nyitva találhatóak. Ez azért alakult így, mert a meleg, sivatagos területeken, ahol igen kevés csapadék esik, ezzel is csökkenteni tudja a párologtatásának mértékét. Ideális növény akár a hálószobába is, hiszen éjszaka is folyamatos friss oxigénellátást biztosít.

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!