Strelitzia Nicolai óriás

Kék papagájvirág

129.000 Ft

Nagyméretű, hosszú levélnyélen ülő levelei mutatós szobanövénnyé teszik, ám népszerűségét nemcsak ennek, hanem a mesés színű és különös alakú virágainak is köszönheti. A növény igazán könnyen gondozható, kezdő kertészek is nyugodtan próbálkozhatnak vele.

ELŐRENDELÉS.  Régóta vadászol erre a növényre? Beszerezzük neked! Megrendelésedtől számítva kb. 3 hét múlva lesz elérhető, de ha ettől eltérő a dátum, email-ben értesíteni fogunk. Csak személyes átvétel lehetséges.

Termék mérete: 30 cm, magassága 190 cm

Állónövény

Készleten

Product price
Additional options total:
Order total:

FÉNY

FÉNY

Világos helyet válasszunk neki.

VÍZ

VÍZ

Közepesen vízigényes, az öntözések között várjuk meg, amíg a föld kiszárad. Nyáron több vizet igényel, ilyenkor akár folyamatosan nyirkosan is tarthatjuk.

EXTRA

A fiatal tövek még nem képesek a virágzásra, a növény körülbelül 10-15 éves korában virágzik először, így ha hamar szeretnénk virágainak szépségében gyönyörködni, érdemes egy idősebb példányt beszerezni.

Érdekesség:

Dél-Afrikából származó lágyszerű növény, amely először a 17. században érkezett Európába. Nyáron akár a kertbe vagy balkonra is kitehetjük, de lakásban is elérheti a 1,5-2 méteres magasságot. A szobában töltött idő után a napfényhez fokozatosan szoktassuk hozzá, hogy levelei ne égjenek meg.

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!