WOOD illóolaj

11.900 Ft

Gondolj a Fára, mint a növekedés szimbólumára: a felfelé törekvés és állandó megújulás megtestesítőjére. Ez az az elem, amely struktúrát és rugalmasságot kölcsönöz nekünk, hogy egy bővülő, reményteljes és optimista életet alakítsunk ki (még akkor is, ha kihívásokkal teli). Az, amely arra ösztönöz, hogy előre nézzünk, tervezzünk, döntéseket hozzunk és tisztán lássunk. Emlékszel az erdőben való sétára? A mélyzöld lombkorona feletted, a lábaid alatt puha moha ropog, és a fenyő friss illata áthatol a ködben.

Illatprofil: Fa, Föld, Moha, Zöld

Összetevők: Pinus Sylvestris olaj (Fenyő), Cupressus Funebris olaj (Cédrusfa), Cinnamomum Camphora levele olaj (Kámfor), Pogostemon Cablin olaj (Pacsuli), Vetiveria Zizanoides gyökér olaj (Vetiver), Salvia Sclarea olaj (Zsálya), Cupressus Sempervirens olaj (Ciprus), Chamaecyparis Obtusa olaj (Hinoki)

Kizárólag természetes illóolajokat tartalmaz.

Méret: 20 ml

A Homework egy életmód márka, ahol a hagyományos kínai orvoslás és a természetes gyógyító erő ihlette saját termékeket készítenek. Minden kézzel készül kis mennyiségben East London-ban, természetes vagy toxinmentes összetevők felhasználásával. A csomagolásuk környezetbarát és újrahasznosítható. A gyertyákat napenergia segítségével kézzel öntik Londonban.

  • 100% természetes illóolaj.
  • Az üvegpalackok az EU-ban készültek.
  • A termékek génmódosítás mentesek, pálmaolajmentesek és vegánok.
  • Esszenciális olajokat és ftalátmentes illatokat használnak.
  • A csomagolásuk 100% újrahasznosítható és FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.
  • Legalább 1%-ukat minden értékesítésből környezetvédelmi jótékonysági szervezeteknek és ügyeknek ajánlják fel.

Elfogyott

Értesíts, ha újra készleten lesz ez a termék

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!