Zöldségpalánta nevelő online workshop

12.000 Ft

Mrácius 28. 17.30 – 19.30 óra

Hidd el, neked is lehet saját termesztésű, zamatos paradicsomod, ízbomba chili paprikád vagy szuper mikrozölded! Nincs hozzá szükséged hatalmas kertre, elég egy balkon vagy a konyhaablak. Ha szeretnél saját fűszerkertet az ablakpárkányon, ha imádnád végigkövetni, hogy hogyan lesz a magból baby, majd felnőtt növény, ha saját, vegyszermentes palántákra vágysz, akkor csatlakozz hozzánk és legyél te is balkonkertész. A workshop-ot Váczi Kornél, a Plante. kertésze tartja.

Az online workshop menete: A jelentkezésed, azaz az online workshop megvásárlása után elküldünk neked GLS-sel mindent, amire szükséges lesz a workshop-on, vagy átveheted a boltunkban személyesen: fürtös koktélparadicsom, chili paprika, petrezselyem, bazsalikom magok, édesburgonya és mikrozöld rukkola; ültetőtál; tőzeg korongok; tálka a tőzeg korongoknak; lebomló cserép; kókuszrost; palánta föld. Az online workshop-ot a Zoom-on tartjuk, az esemény linkjét email-ben küldjük majd pár nappal az esemény előtt.

Jelentkezés legkésőbb március 24-ig.

Availability: Készleten

Neked ajánljuk

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

Online tulipánvásár:

vigyél egy kis tavaszt a februárba!