Inspiráció

Hangulatteremtő stílustippek, növénytrendek, 
inspiráló otthonok és bátorító zöld ötletek

Matisse és egy design-érzékeny üzletasszony Pécsett

Szitkay Kati egy rutinos építkező, aki szereti saját maga berendezni az ingatlanjait és aki imád műkincsekre és design-tárgyakra vadászni: mindegy, hogy éppen be szeretne-e rendezni egy konkrét lakást, vagy majd csak később találja meg a tökéletes helyét egy alkotásnak.

További cikkek

A türelem boldog növényeket terem!

Antonis a Plante. egyik legrégebbi vásárlója, és ezúttal a lakásába látogattunk: ritkán mondunk ilyet, de csak ámultunk és bámultunk attól, amit láttunk. A gyerekkori hobbinak induló, mára igazi növénygyűjtővé avanzsált férfi a Covid-járvány ideje alatt egy valóságos dzsungelt hozott létre egy budapesti lakásban.

Tovább

A Párizst Budapesttel összekötő híd, azaz a REVI ékszerek

Ki ne hallotta volna már azt a mondást, hogy a növények és az ékszerek a lányok legjobb barátai? Ezúttal – a növények mellett – szeretnénk benneteket az ékszerek inspiráló világába kalauzolni. Interjúnkból ismerjétek meg a REVI Studios-t, illetve a mögötte álló tüneményes nőt, Rédey Vikit, aki jó barátunk. Viki ráadásul nemcsak az ékszerekért, de a gyönyörű tárgyakért, a design kaspókért és növényekért is rajong – nézzétek meg a lakásában készült fotókat is!

Tovább

Függőleges szobakert? Igen, ez a zöldfal!

Nagyon kedves a szívünknek, hogy ma már az irodákon és a bevásárló központokon kívül a lakásokban és családi házakban is egyre népszerűbbek a zöldfalak. Erről a témáról faggattuk Koltai Tamást, a Grofie Zöldfal szakértőjét.

Tovább

Három növény-ember párhuzam, ami segíthet abban, hogy kedvesebbek, türelmesebbek legyünk önmagunkkal

Vendégszerzőnk Gulyás Lídia, @szialidia írása
Annyi, de annyi párhuzamot találhatunk a növények és köztünk, emberek között. Szokták mondani viccesen, hogy tulajdonképpen bonyolultabb érzésekkel rendelkező szobanövények vagyunk – senkit nem szeretnék megbántani, de vicc ide vagy oda, szerintem nem áll ez a kijelentés olyan nagyon távol a valóságtól.

Tovább

Az Indonéz dzsungel és az északi vidék bűvöletében

Ezúttal Matisz Alizzal belsőépítésszel beszélgettünk arról, hogy hogyan építi be a munkájába a természetet, hogyan kapcsolódik egy iroda vagy egy bolt belső tere a növényekhez, mindeközben pedig a saját otthonába is bepillantást engedett. Az ő személye különösen fontos a Plante. életében: amellett, hogy mindannyiunkat inspirál egyedi látásmódja, az elképesztő belsőépítészeti munkái, Aliznak (is) köszönhetjük, hogy a növényboltunk létezik: ő volt az, aki évekkel ezelőtt Katát és Mimit, a Plante. két alapítóját egy kávé mellett először bemutatta egymásnak. Aliz, köszönjük!

Tovább

Növényfanatikus vagyok!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy 10 % kedvezményt kapj az első rendelésedből, és időben értesülj a Plantés akciókról, hírekről és újdonásgokról.

.

Kereső

VALENTIN NAP

Extra növények a kedvesednek!

TULIPÁNVÁSÁR / Pesten és Budán

RENDELD MEG MOST!